Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/6/c/3/lebhk.se/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 492

UTVECKLINGSPROJEKTET!

Svenska Brukshundklubben genomför nu en bred satsning för att öka antalet medlemmar och väcka intresse hos fler hundägare i Sverige för att arbeta och ha roligt med sin hund. Satsningen går under namnet UtvecklingsProjektet och med det positiva ”Fira 100 år med 100tusen medlemmar!” entusiasmeras klubbarna att ta del av den sprakande utveckling som sker i hundSverige idag. Mer information finner man här.

På senaste medlemsmötet (26/4) beslutades att LEBHK skall vara en del av denna satsning och vi är nu anmälda som UtvecklingsKlubb. Detta innebär att vi kommer att kunna ta del av uppslag och idéer i en Kunskapsbank, använda framtaget material i form av bla planscher och foldrar och mycket annat för att arbeta mot målet att få vår klubb att växa och frodas.
Fokus ligger på fyra områden:

  • 1 Behålla medlemmar– hur skall vi behålla och ta hand om de medlemmar vi redan har?
  • 2 Rekrytera medlemmar- Hur skall vi få nya medlemmar att hitta till oss och bli intresserade av att ha kul med sin hund tillsammans med oss andra hundälskare?
  • 3 Aktiviteter mitt i hundlivet– Förslag på roliga, intressanta, spännande och givande aktiviteter som kan intressera medlemmarna?
  • 4 Resurser för genomförande– Vem skall göra allt detta; hur kan vi hjälpas åt på ett effektivt och tidsoptimerat sätt?

ALLA idéer och bidrag från medlemmar är välkomna och det kommer även att ges möjlighet att träffas och samla ihop tankar, idéer och förslag. Tid för en sådan träff meddelas snart! ?

Under tiden kan man maila förslag, frågor och idéer till utvproj@lebhk.se .